دکتر کرابی - یک بررسی در 10 ماه
دکتر کرابی - یک بررسی در 10 ماه
Blog Article
مجموعه آموزشهای مهندسی کشاورزی و زراعت
تبعات چرای بیرویه دامها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوهها
برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
درواقع شناخت اکولوژی آنچنان دارای اهمیت است که بدون آن تقریبا هیچ اقدامی برای حفاظت از تنوع زیستی امکان پذیر نیست.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن میشود.
– بازسازی مراتع و علف زارها – برنامه ریزی مناسب برای چرای دام ها از سوی سازمان محیط زیست
کد تایید برای شما ارسال شد کد تایید را وارد نمایید دریافت کد اتباع خارجی هستم ثبت نوبت
وی با اشاره به اینکه لازم است پوشش گیاهی خاک در ایران افزایش یابد، گفت: اگر پوشش گیاهی مناسب باشد، فرسایش خاک صورت نمیگیرد. در حال حاضر علوفهای که توسط باران و برف رشد میکند توسط چهارپایان خورده میشود، این چهارپایان خاک را خالی از پوشش گیاهی میکنند و زمینهساز فرسایش check here میشوند.
اطلاعات ارائهشده در پروفایل اعضای سازمان نظام پزشکی، شامل اطلاعات بروز اعضاء در بخش صلاحیتهای حرفهای بوده و در خصوص اطلاعات تماسی ارائهشده، آخرین اطلاعات اعلامی از سوی عضو را شامل میشود. لذا در صورت تغییر اطلاعات، اعضاء میتوانند از طریق درگاه پزشک نسبت به بهروزآوری اطلاعات خود اقدام نمایند. خدمات ویژه اعضاء
نجیبزاده، با تأکید بر مضرات چرای بیرویه دام در مراتع، گفت: افزایش دائمی و بدون توقف دامها ازیکطرف و عدم تولید علوفه توسط دامداران از طرف دیگر باعث تشدید چرا شده و درنتیجه گیاهان فرصت تولید و ذخیره مواد غذایی برای رشد سال بعد پیدا نمیکنند.
خاک فرسایش یافته توانایی نگه داشتن گیاهان را در خود نداشته و قابلیت کشت ندارد. چرا فرسایش خاک مشکل بزرگی است؟
از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سالهای خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهرهبرداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهیبخشی نسبت به ضوابط بهرهبرداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.
افزایش مصنوعی یا طبیعی در سطح شیب که معمولاً باعث حرکت توده میشود.
در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام دکتر حسین کرابی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.